Jaarplaatsen aan de Belgische kust

Een tweede thuis creëren? Beachside aan de Belgische kust kan uw tweede droomverblijf worden. Wij bieden namelijk jaarplaatsen aan, op een unieke plek in Blankenberge; de ideale locatie voor uw 'second home'. Binnen enkele minuten staat u op het strand en kriebelt het zand tussen uw tenen. Reserveer een jaarplaats op ons park en geniet op elk gewenst moment van het ultieme vakantiegevoel!

Het vakantiepark beschikt over alle basisfaciliteiten en is gelegen in een mooie omgeving. Niet alleen is de ligging aan de kust een voordeel, ook verblijft u vlakbij andere gezellige plaatsen, zoals Knokke en Brugge. Hierdoor zoeken vele kampeerders jaarlijks ons park op, men kan letterlijk genieten van het mooiste van twee werelden: rust aan de kust én actief op pad in de bruisende stad. Het zal u hier aan niets ontbreken!

Koop uw eigen plekje op Beachside

Eigenaar worden van de caravan of het chalet van uw dromen? Neem eens een kijkje bij Caravandeal. Hier kunt u terecht voor de aankoop, financiering en plaatsing van uw eigen accommodatie, het hele traject kan uit handen genomen worden. Laat uw droom werkelijkheid worden!

Gaat uw voorkeur uit naar een specifieke plek voor het plaatsen van uw accommodatie? Geen probleem! U kunt zelf uw eigen plekje op het park kiezen.

Bekijk ons verkoopaanbod